Corona-update

MNM Back To The 90s & Nillies

Ya’ll ready for this?

 

Omdat 3 en 4 april nog net iets te vroeg blijken, wordt MNM Back to the 90’s & Nillies uitgesteld en definitief verplaatst naar zaterdag 6 november 2021.

 

Maar op die grote avond steken we als één van de eersten, onder veilige omstandigheden, dat Sportpaleisje terug in vuur en vlam! Dus markeer het in jullie agenda’s, zwier die handen in de lucht en JUMP FOR JOY, …  want jazeker, het aftellen is nu echt begonnen en wauwww wat kijken we hier naar uit!

 

Het wordt me-mo-ra-bel!

NO DIGGITY!

 

De reeds aangekochte tickets voor de uitgestelde edities van MNM Back to the 90’s en Nillies blijven geldig en worden automatisch omgeboekt naar de nieuwe datum op zaterdag 6 november 2021. Je dient voor de omzetting van jouw tickets dus niets te ondernemen. Dit geldt ook voor alle type vouchers.

 

4 vragen mét antwoord over MNM Back To The 90s & Nillies

dien ik voor de omzetting van mijn tickets nog iets te ondernemen?

Neen, indien je reeds in het bezit bent van tickets voor de uitgestelde editie dien je verder niets te ondernemen. De overzetting gebeurt automatisch en jullie oorspronkelijke tickets blijven geldig. Jullie ontvangen m.a.w. geen nieuwe tickets en dienen bijgevolg jullie oorspronkelijke (digitale of hardcopy VIP) tickets gewoon mee te brengen als geldig toegangsbewijs.

 

 

geldt de automatische omzetting van tickets ook voor de bustickets, de vouchers voor drankbonnen en lockers, ea.?

Alle vormen van reeds aangekochte tickets worden rechtstreeks omgeboekt en blijven geldig! Ook hier dien je geen verdere stappen in te ondernemen. Dit regelen wij voor jullie.

 

 

kan ik een terugbetaling van mijn tickets ontvangen?

Neen, om de impact op de evenementensector te beperken en de belangen van de tickethouders te beschermen, heeft de minister van Economie besloten om enkele maatregelen te nemen. Het ministerieel besluit van 19 maart 2020 duidt hierbij op een waarborging van aangekochte tickets voor uitgestelde evenementen t.g.v. het COVID-19 virus, waarbij de verplichte terugbetaling opgeschort wordt. Of m.a.w. jullie tickets blijven geldig en verliezen hun waarde niet, maar een terugbetaling dient niet voorzien te worden.

 

 

ik ben belet op de nieuwe datum, kan ik dan wel een terugbetaling ontvangen?

Indien je belet bent, hopen wij oprecht dat je iemand anders heel gelukkig kan maken met je tickets. Het ministerieel besluit bepaalt namelijk dat er geen terugbetaling voorzien is, en dat de tickethouder de ‘tegoedbon’ voor de nieuwe datum moet aanvaarden, tenzij men kan aantonen met een officieel bewijs dat men belet is voor de nieuwe datum (dit bewijs dient men voor elk individu afzonderlijk aan te leveren per aangekocht ticket).

keer terug

2021 © Back to the 90s & Nillies