belangrijke update ivm CORONA virus

lees aandachtig a.u.b.

Door de bijkomende maatregelen die de Belgische overheid oplegde ter bestrijding van het corona COVID-19 virus, die minstens van kracht blijven tot 5 april, zal MNM Back to the 90s & Nillies ook niet meer kunnen plaatsvinden op zaterdag 4 april.

 

Met alle betrokken partijen gaan wij nu op zoek naar een nieuwe datum waarop het evenement later dit jaar alsnog kan plaatsvinden. Wij stellen alles in het werk om deze zo snel mogelijk aan jullie kenbaar te maken.

 

Alle tickets (Regular & Framilie tickets, VIP tickets, bustickets, drankvouchers ed.) die aangekocht werden voor MNM Back to the 90s & Nillies op respectievelijk zaterdag 28 maart en zaterdag 4 april, blijven geldig en worden rechtstreeks omgeboekt voor het evenement op de nieuwe, nog aan te kondigen datum.

 

We kunnen de gekochte tickets helaas niet terugbetalen, omdat het om een geval van overmacht gaat en alle tickets op een – weliswaar gedwongen – later tijdstip kunnen gevalideerd worden. Ticketkopers die een persoonlijke annulatieverzekering afgesloten hebben, kunnen wel een terugbetaling bekomen via deze verzekering.

 

We rekenen op jullie begrip en steun in deze moeilijke en onvoorziene omstandigheden. Samen staan we alleszins sterker! Wij gaan ervoor om het mooiste en grootste 90s & Nillies feestje te blijven! Al primeert nu vooral het waarborgen van een goede gezondheid en veiligheid voor iedereen!

 

Mocht je nog bijkomende vragen hebben, dan helpen we je graag verder via info@the90s.be

 

Wees voorzichtig en verzorg jullie goed!

De organisatie MNM Back to the 90s & Nillies

 

 

#staysafe #stayhome #blijftinuwkot

keer terug

2020 © Back to the 90s & Nillies  —  Webdesign by King Arthur